Kampanjer

Aktuella kampanjer och erbjudanden inom privatlån

Ofta har någon bank eller långivare en kampanj för att göra sitt privatlån attraktivare och locka till sig nya kunder. Har du som låntagare tur så kan du ibland hitta ett erbjudande som gör lånandet betydligt billigare för dig. Vi på Spargeni rekommenderar därför att du går igenom de kampanjer och erbjudanden vi listar nedan för att hitta det bästa erbjudandet på marknaden.

Coop medlemmar får 1 % ränterabatt på MedMera Bank

På MedMera Bank får du som Coop medlem 1 % ränterabatt när du ansöker om ett privatlån. Utöver det slipper du även betala en uppläggningsavgift.

SevenDay Bank erbjuder prisgaranti på privatlån

SevenDays Prisgaranti innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker de din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos dem!

Hittade du inga erbjudanden du var intresserad utav? Oroa dig inte, vi på Spargeni har jämfört flera långivare och låneförmedlare åt dig så att du säkert ska kunna hitta något som passar dig. Du kan jämföra långivare här och låneförmedlare här. Vill du istället ta del av många andra sätt som du kan spara pengar på så har vi samlat alla våra bästa spartips på hur du kan spara pengar i vardagen här.

Populära sidor

Låneförmedlare

Privatlån

Spara pengar

Spartips